De fedeste GoPro videoer

Her har vi samlet de fedeste GoPro videoer fra vores brugere. Tjek dem ud, og send os din egen. Lad os se hvad I danske adventurefolk har fået fanget på film siden gopro kom på markedet. Så har vi også lidt at se på imens vi venter på GoPro 3 rammer Danmark.

Hvis du vil have din video her på siden, så send mig linket i en mail, eller skriv den i kommentarfeltet herunder, sammen med lidt info om videoen, så smider jeg den op her på siden sammen med din beskrivelse.

De nye GoPro Hero 3 kameraer
GoPro Hero 3 Black Edition video hvor kameraet gennemgås og fordele fremhæves

GoPro Hero 3 Silver Edition video

GoPro Hero 3 White Edition video

Canyoning med gopro
Her er en af mine egne videoer fra den sidste canyoning tur. Den viser ret godt hvad canyoning er, og i slutningen oplever man blandt andet et par af rutens høje hop. Desværre løb kameraet tør for batteri, så jeg fik ikke de sidste spring og et par ret vilde slides med. Men tjek den ud.

På ski med GoPro
Carlsen har sendt følgende skivideoer filmet med gopro.
St. Anton:

Bad Gastein:

1 kommentar

  1. GoPro HD Hero 3 på vej! | Canyoning.dk
    GoPro HD Hero 3 på vej! | Canyoning.dk 21. oktober 2012 at 16:15 ·

    […] I anledning af den gode nyhed har jeg oprettet en side hvor der er plads til din fedeste GoPro video. Så vil du dele dine oplevelser med resten af verden, så send enten et link til videoen i en mail, eller skriv det i kommentarfeltet på siden, så får jeg den indlejret på siden (send også gerne en lille beskrivelse af hvad der er i videoen). Gå til siden med:GoPro videoer […]

Tilføj en kommentar